Εκτύπωση

ΕΟΡΤΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

 

 

gki 2015Συνεχίζοντας το Ελληνικό έθιμο της κοπής της Βασιλόπιτας, κάθε χρόνο,αφού ως Τέκτονες ακολουθούμε πιστά την παράδοση τόσο για τις Χριστιανικές Εορτές όσο και για τις Εθνικές Επετείους, συγκεντρωθήκαμε πάλι  στο Εργαστήριό μας για να εορτάσουμε την ανατολή του νέου χρόνου 2015, με την ελπίδα ότι η Πατρίδα μας κι όλοι μας θα δούμε καλύτερες ημέρες και η αισιοδοξία θα γεμίσει τις καρδιές μας.

Οι στήλες μας πληθωρικά γεμάτες από Αδ.΄. , συζύγους, τα παιδιά μας, συγγενείς και φίλους των οποίων η παρουσία μας ευχαριστεί , σε  μια ατμόσφαιρα αγάπης και χαράς που ακόμη μια φορά θα συνεορτάσουμε όλοι μαζί.

Ο Αδ.΄. Σεβ.΄. απευθύνει θερμές ευχές σε όλους για υγεία και καλή χρονιά, αναφερόμενος στο πανανθρώπινο μήνυμα αγάπης των Χριστουγέννων, στο έθιμο της Βασιλόπιτας και στην προσμονή ενός ελπιδοφόφου νέου έτους . Πληροφορεί τους επισκέπτες ότι το 2014 εορτάσαμε την 90ετία συνεχούς ύπαρξης της Στοάς μας "ΠΛΑΤΩΝ" 1924-2014 , μιας εκ των παλαιοτέρων Ελληνικών Στοών και εκ των πρώτων στη Μακεδονία μας και ενημέρωσε για τις προσεχείς δράσεις και τις κοινωνικές μας δραστηριότητές.

Τέλος λέει ότι εθιμικά,  θα βραβεύσουμε τα παιδιά μας που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο, Λύκειο και επέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ευχόμενος καλές επιτυχίες, υγεία και προκοπή. Ακολούθησε επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων και δώρων και συνεχάρη τους γονείς η συμπαράσταση των οποίων συντελεί στην αριστεία των παιδιών τους. Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και η παράθεση δείπνου στο εντευκτήριό μας.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλύτερη χρονιά, με χαμόγελο και υγεία.

.

 

 

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Copyright © 2011 Platonlodge.gr