Εκτύπωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015

 

gki 201522-24/10-2015. Πραγματοποιήσαμε την εκδρομή μας, με μεγάλη συμμετοχή και συζύγων, στην Κωνσταντινούπολη για την ανταπόδοση των Κοινών Εργασιών Αδελφοποιήσεως με την Τουρκική Σ.΄.ΣΤ.΄. "GUVEN". H υποδοχή των Τούρκων ήταν Αδελφική και φιλικότατη, η διαρκής φροντίδα τους με τις πολύ ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις ευχάριστη και η φιλοξενία τους ήταν σπουδαία. Έτσι δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για ανταλλαγή επισκέψεων και ανάπτυξη φιλικών σχέσεων.

11-11-2015. Ανταποδόσαμε επίσης την επίσκεψή μας στη Θεσσαλονίκη για τις κοινές εργασίες με τη Σ.΄.ΣΤ.΄. "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΘΩΝ Ο ΓΕΜΙΣΤΟΣ". Με μια εμπνευσμένη ομιλία του Αδ.΄. Σεβασμίου μας κρατήθηκε αδιάπτωτο το ενδιαφέρον των δεκάδων παρόντων Αδδ.΄. και επακολούθησε δείπνο στο κυλικείο του εκεί Τεκτ.΄. μεγάρου. Με τους Αδδ.΄. όλων των Σ.΄.ΣΤ.΄.της Θεσσαλονίκης έχουμε αναπτύξει στενούς δεσμούς Αδελφικής Αγάπης από τα προπολεμικά χρόνια που διατηρούνται ισχυρότατοι και είναι πολύ συχνές οι αμοιβαίες κοινές εργασίες μας.

17-11-2015. Πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση του νέου Συμβουλίου μας 2016-2017 με την παρουσία αντιπροσωπειών από όλες τις όμορες Σ.΄.ΣΤ.΄. καθώς και με αντιπροσωπεία Ενδ.΄. Αδδ.΄. από τη Μεγ.΄.Στ.΄. της Ελλάδος. Ως Σεβ.΄. επαναγκατεστήθει ο ήδη, ψηφισθείς ομόφωνα λόγω του λίαν επιτυχημένου έργου με το Συμβούλιό τους 2014-15. Η διετία τους υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένη με πλούσιο έργο αλληλεγγύης στην πόλη μας, αλλά και το πνευματικό μας έργο με εξαιρετικούς ομιλητές δικών μας αλλά και εξ άλλων Σ.΄.ΣΤ.΄.. ιδία καθηγητών ΑΕΙ υπήρξε λίαν καρποφόρο.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΔΔ.΄. ΚΑΙ ΜΗ Όλοι οι Αδδ.΄. του "ΠΛΑΤΩΝΟΣ" Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε σας και στις οικογένειές σας, Χρόνια Καλά και Πολλά με Υγεία και είθε ο νέος χρόνος ν άλλάξει έστω και λίγο προς το καλύτερο τη ζωή μας.

 

 

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Copyright © 2011 Platonlodge.gr